Hotel Riche Neerhem 26 6301 CH Valkenburg aan de Geul 0347 - 750 438 Hotelcode: 108093
Hotel Riche Valkenburg
Hotel Riche Valkenburg
Hotel Riche Valkenburg
Het hotel is aangesloten bij:

Welkom bij Hotel Riche in Valkenburg aan de Geul

 

Hotel Riche is een sfeervol 4-sterren hotel dat al vanaf 1952 een gezellige thuishaven biedt in het bruisende Valkenburg aan de Geul. De filosofie van familiehotel Riche is dat de gast hier helemaal zichzelf kan zijn.

De centrale ligging van hotel Riche, nabij het centrum van Valkenburg, is geweldig. Verschillende bezienswaardigheden liggen op loopafstand, maar u kunt hier ook genieten van de groene heuvels die Limburg en Valkenburg rijk is.

Hotel Riche telt 55 comfortabele kamers die allemaal voorzien zijn van een telefoon, kleurentelevisie, bad of douche en toilet.

Daarnaast beschikt Hotel Riche in Valkenburg over een sfeervol en ruim restaurant, een gezellige bar, prachtige tuin met zonneterras en voldoende parkeergelegenheid.

Voor zowel de zakelijke gast als toerist biedt het hotel volop mogelijkheden. U kunt hier in alle rust genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. Tel de mooie ligging en vriendelijkheid van het personeel bij elkaar op en u weet dat Hotel Riche de ideale uitvalsbasis is voor een weekendje of midweek weg naar Valkenburg.